Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare II

Sony ei halua Call of Dutyn muuttuvan Xboxin ja PC:n yksinoikeudeksi

Vastaus viralliseen kyselyyn Brasilian hallinnolta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft on ostamassa itselleen Activision Blizzardin, ja yksi jos toinenkin taho selvittelee nyt kaupan vaikutuksia pelialan kilpailutilanteeseen. Tähän liittyen Brasilian hallinto on esittänyt Sonylle tiedustelun.

Odotetusti Sony ei ole mielissään, mutta aiemmin näin selvää ja virallista vastausta asiaan ei ole saatu. Reset Erassa Sonyn lausunto huomattiin, ja VGC:n mukaan Sonyn mielestä kauppa vaikuttaisi kuluttajien konsolivalintoihin, mikäli Call of Duty muuttuisi Xboxin (ja PC:n) yksinoikeudeksi.

"According to a 2019 study, 'The importance of Call of Duty to entertainment, in general, is indescribable,' the brand was the only video game IP to break into the top 10 of all entertainment brands among fans, joining powerhouses such as Star Wars, Game of Thrones, Harry Potter and Lord of the Rings. Call of Duty is so popular that it influences users' choice of console, and its community of loyal users is entrenched enough that even if a competitor had the budget to develop a similar product, it would not be able to rival it."

Sony ei siis halua Call of Dutyn muuttuvan PC:n ja Xboxin yksinoikeudeksi, koska se ajaisi epäreilusti ihmisiä pois Sonyn konsoleilta.

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä