Suomi
Gamereactor
uutiset
The Division Resurgence

Ubisoft ilmoitti julkaisevansa ilmaispelattavan The Division -mobiilipelin

Sen nimi on The Division Resurgence ja tapahtumapaikkana toimii New York.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft ei ole vierastanut mobiilipelaamista, ja sama pyrkimys jatkuu viimeisimmän ilmoituksen myötä. Äskettäin julkistettu The Division Resurgence -peli on iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin tuleva vapaasti pelattava kolmannen persoonan räiskintäpeli, joka sijoittuu New Yorkiin ja sisältää "uuden tarinan, eri luokat ja haastavia vihollisryhmittymiä."

Lehdistötiedotteessa kerrotaan myös, että pelissä on "laaja avoin maailma" ja "erinomaisen yksityiskohtainen kaupunkiympäristö upealla grafiikalla". Tämän lisäksi mainitaan, että vaikka peliä voi pelata yksinään, se on suunniteltu sisältämään myös joukko yhteistoiminnallisia PvE-toimintakohtauksia, jotka vaihtelevat tarinatehtävien ja maailman tapahtumien välillä.

Division-fanit ovat iloisia kuullessaan, että Resurgence tuo myös uusia varusteita ja aseita testattavaksi sekä uusia hahmoja, joilla jokaisella on oma "syvä taustatarina".

Muuten voimme odottaa peliä, jossa on kustomoitavia järjestelmiä, etenemistä, avattavia osia ja ohjausjärjestelmä, sisältäen "käyttöliittymän, joka on räätälöity takaamaan sujuvan käyttökokemuksen kämmenlaitteilla".

Ubisoft ei ole vielä ilmoittanut pelin varsinaista julkaisupäivää, mutta se paljasti, että tulevien testien rekisteröinti on nyt auki, ja siihen voi rekisteröityä täällä.

HQ
The Division Resurgence

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä