Suomi
Gamereactor
uutiset
Gotham Knights

Jokainen animoitu freimi Gotham Knights -pelissä on "täysin uusi"

Tapasimme Lloyd Colacon ja Ann Lemayn keskustellaksemme tulevasta toimintapelistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warner Bros. Games Montreal julkaisi hiljattain uuden trailerin Gotham Knightsille. Kyseessä on toinen hahmotraileri, joka pyörii tällä kertaa Robinin ympärillä. Itse traileri antoi hyvän katsauksen Robinin taistelutyylistä, ja kertoo miten se eroaa Nightwingistä, Red Hoodista ja Batgirlistä.

HQ

Peli sisältää neljä ainutlaatuista päähenkilöä, joilla jokaisella on omanlainen taistelutyyli. Osana äskettäistä Gotham Knightsin kehittäjän haastattelua kysyin animaatio-ohjaaja Lloyd Colacolta neljän erillisen hahmon luomisen haasteesta ja siitä, miten tiimi suhtautui siihen.

"Se oli yksi niistä asioista, jotka saivat minut innostumaan eniten tästä projektista. Se, että ei ole jaettua perintöä", Colaco sanoi. "Jokainen avainkehys tai jokainen animaatioruutu tässä pelissä on aivan uusi. Kyseessä ei ole vain neljä erilaista hahmoa, vaan myös neljä erilaista taistelutyyliä erilaisine aseineen. Kun kaikki tämä yhdistetään taisteluksi ja liikkeeksi, niin pelkästään sen kuvaaminen oli uskomatonta."

Narratiiviohjaaja Ann Lemay osallistui keskusteluun ja lisäsi: "En voi kehua tarpeeksi, kuinka erinomaista työtä Lloydin tiimi teki muovatessaan jokaisen hahmon persoonallisuutta ja tyylin olemusta, kiinnittäen animaatioissaan huomion jopa pienimpiin yksityiskohtiin. Näet aina jotain mielenkiintoista, kun katsot animaatioita, ja se saa sinut sanomaan "oi, se on hyvin pitkälti tuo hahmo".

"Yksi asia pitää vielä sanoa", toteaa Colaco. "Minun ei tarvinnut suostutella yhtäkään stunt-näyttelijää tulemaan työskentelemään tämän projektin parissa. Yksi heistä sanoi: "Vau, aiotko sisällyttää mukaan kaikkia näitä erilaisia ​​taistelutyylejä? Olen mukana". Se oli siistiä."

Gotham Knights julkaistaan ​​PC:lle, Playstation 5:lle ja Xbox Seriesille 25. lokakuuta 2022. Halutessasi voit katsoa koko haastattelumme Colacon ja Lemayn kanssa alta.

HQ
Gotham Knights

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Gotham KnightsScore

Gotham Knights

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Näyttävä supersankariviitta kätkee alleen persoonattoman ja jäykän patsastelijan



Ladataan seuraavaa sisältöä