Suomi
Gamereactor
uutiset
NBA All-World

Niantic työstää "todellisen maailman metaverse" -nimikkeen NBA-peliä

Sitä kutsutaan nimellä NBA All-World, ja se käyttää maantieteellistä paikannusta, jotta pelaajat voivat kilpailla NBA-tähtiä vastaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Niantic on ilmoittanut aloittavansa kumppanuuden NBA:n kanssa pyrkiessään luomaan "todellisen maailman metaverse" -nimikkeen alaisen NBA All-World -tittelin. Tämä on vapaasti pelattava lisensoitu tuote, jonka avulla pelaajat voivat löytää, haastaa ja kilpailla NBA:n tähtiä vastaan, ​​ja jopa rekrytoida mainittuja pelaajia omaan joukkueeseesi tai muokata pelaajille räätälöityjä vaatteita.

HQ

"NBA All-World edustaa urheilupelien maailmaa ensimmäisenä todellisena mobiilipelinä, joka vetoaa niin satunnaisiin ihmisiin kuin NBA-faneihinkin", sanoi Marcus Matthews, Nianticin vanhempi tuottaja. "Luomme ja suunnittelemme peliä, joka antaa pelaajille mahdollisuuden edustaa lähtökohtaansa ja esitellä yksilöllistä tyyliään."

Pelin julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa. Voimme kuitenkin odottaa sen julkaisua iOS- ja Android-laitteisiin, koska kyseessä on mobiilipeli. Jos olet kiinnostunut lisätiedoista, voit rekisteröityä täällä.

NBA All-World

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä