Suomi
Gamereactor
uutiset

Indiana Jones 5 saattaa olla kuuluisan säveltäjän John Williamsin viimeinen elokuva

Williams on vihjannut, että näin voisi olla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Indiana Jones 5 saattaa olla viimeinen mahdollisuus nähdä ikonisen säveltäjän, John Williamsin luovan ääniraidan elokuvaan. Tässä osa haastattelusta, jossa Williams jakoi lyhyen lausunnon, joka saattoi viitata näin tapahtuvan.

"Työstän tällä hetkellä "Indiana Jones 5" -elokuvaa. Harrison Ford - joka on minua hieman nuorempi - on mielestäni ilmoittanut sen olevan hänen viimeinen elokuvansa. Joten ajattelin: jos Harrison pystyy tekemään sen, niin ehkä minäkin pystyn."

Williams jatkoi: "En halua, että minua kategorisesti poistetaan mistään toiminnasta. En voi pelata tennistä, mutta haluan pystyä uskomaan, että ehkä jonain päivänä teen niin."

Tämä päätös johtuu siitä, että elokuvan alkuperäisen ääniraidan ja partituurin luominen vie paljon aikaa ja työtä, tarkalleen noin kuusi kuukautta. Kuten Williams sanoo: "tässä elämänvaiheessa se on minulle pitkä jakso sitoutua johonkin."

Kyseessä ei ole virallinen eläkkeellejäänti-ilmoitus Williamsin elokuvasävellyksen uralta, mutta otettaessa huomioon, että ikoninen säveltäjä vietti 90-vuotissyntymäpäiväänsä tänä vuonna, ei todellakaan olisi yllätys, jos Indiana Jones 5 olisi hänen viimeinen elokuvansa.

Indiana Jones 5 saattaa olla kuuluisan säveltäjän John Williamsin viimeinen elokuva


Ladataan seuraavaa sisältöä