Suomi
Gamereactor
uutiset

Steve-O Jackass-ohjelmassa: "meillä oli laillisesti huono vaikutus"

Jackass-ohjelman näyttelijäkaartiin kuuluva jäsen puhuu viihdebrändin alkuvaiheista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joka kerta kun Jackass-elokuva alkaa, meitä kehotetaan olemaan kokeilematta stuntteja ja temppuja kotona niiden vaarallisen luonteen vuoksi. Tätä neuvoa ei kuitenkaan täysin noudateta, sillä monet kopioijat ovat kokeilleet erilaisia ​​stuntteja itse. Puhuessaan vaikutuksesta, joka viihdebrändillä on ollut katsojiinsa, Steve-O on sittemmin kertonut Mike Tysonin Hotboxing podcastissa, että Jackassilla oli "laillisesti huono vaikutus" alkaessaan.

"Mielestäni Jackassin alussa olimme todellakin halveksimisen arvoisia, koska silloin ihmisillä ei ollut YouTubea tai muita videopalveluita Internetissä ja meillä oli oikeutetusti huono vaikutus", sanoi Steve-O.

"Kun Jackass ilmestyi, pieniä lapsia ilmestyi sairaaloihin eri puolilla maata ja kenties muuallakin maailmassa, koska he näkivät meidän tekevän tätä hullua paskaa ja he halusivat tehdä sen itse. Joten kun pienet lapset saivat kaikkialla videokamerat ja vahingoittivat itseään, heitä ilmestyi sairaalaan todella loukkaantuneena."

"Silloin saatoit todella viitata meihin huonona vaikuttajana", Steve-O jatkoi. "Mutta olen sitä mieltä, että vuosien varrella, koska nyt, kun YouTubessa on vaikka mitä, niin se ei ole enää meidän v***n vikamme."

Jackass teki äskettäin paluun Jackass Forever -elokuvan muodossa, joka ilmestyi elokuvateattereihin aiemmin tänä vuonna. Katso kyseisen leffan traileri alta.

HQ
Steve-O Jackass-ohjelmassa: "meillä oli laillisesti huono vaikutus"


Ladataan seuraavaa sisältöä