Suomi
Gamereactor
uutiset

Game of Thrones Jon Snow -spinoff-sarjan työnimi on paljastettu

George R.R. Martin on ilmoittanut, että idea ohjelman työnimestä tuli Kit Haringtonilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vasta suhteellisen hiljattain kuultiin, että työn alla oleva Game of Thrones -spinoff-sarja on rakennettu Jon Snow'n ympärille. Ohjelman odotetaan kertovan, mitä kuuluisalle hahmolle tapahtui pääohjelman tapahtumien jälkeen. Samalla Kit Harington toistaa roolinsa. Tänään meillä on paljon uusia yksityiskohtia show'sta, kuten sen työnimi ja idea. Asiasta kertoo enemmän A Song of Ice and Fire -kirjailija George R.R. Martin.

"Esityksemme työnimi on Snow", Martin sanoi uusimmassa blogikirjoituksessa. HBO:lla on kehitteillä neljä live-action-seurantaohjelmaa. Niistä kolme julkaistiin jokin aika sitten."

Martin jatkoi: "Snow on ollut kehitteillä melkein yhtä kauan kuin muut kolme, mutta jostain syystä siitä ei koskaan kerrottu eikä se koskaan vuotanut... aina tähän päivään asti."

Fantasiakirjailija valotti hieman sarjan ideaa: "En voi kertoa paljoakaan, ennen kuin HBO antaa minulle luvan. Näyttää siltä, ​​​​että Emilia Clarke on jo maininnut, että Snow oli Kitin idea äskettäisessä haastattelussa. Kyllä, Kit Harrington toi idean meille. En voi kertoa kirjoittajien/showrunnerien nimiä, koska sitä ei ole vielä luvattu julkaista, mutta Kit toi heidätkin mukaan. He ovat mahtavia."

Ei ole tietoa siitä, milloin Snow-sarja tulee debytoimaan, sillä se on vielä melko varhaisessa kehitysvaiheessa. Martin jopa mainitsi, että se on vielä käsikirjoitusvaiheessa, joten älä odota sen ilmestyvän katsottavaksi kovinkaan pian.

Game of Thrones Jon Snow -spinoff-sarjan työnimi on paljastettu


Ladataan seuraavaa sisältöä