Suomi
Gamereactor
uutiset

Playstation 5 -konsolia kaupitellut 19-vuotias ammuttiin

Kaupankäynti voi olla vaarallista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Playstation 5 julkaistiin vuosi sitten, eikä laitetta tahdo vieläkään saada mistään. Tämä on tietenkin johtanut siihen, että sikamaiset hamstraajat hankkivat laitteita itselleen, ja myyvät sitten niitä eteenpäin moninkertaiseen hintaan laitteenkipeille kuluttajille. Toiminta herättää kuumia tunteita, ja nyt Texasin Harris Countyssa tilanne on kärjistynyt aseelliseksi yhteenotoksi.

19-vuotias oli ilmoittanut myyvänsä Playstation 5 -konsolia verkossa, ja tietenkin ostaja ilmaantui paikalle nopeasti. Kaksikko sopi kaupankäynnin paikasta sunnuntaille, ja saavuttuaan paikan päälle 19-vuotias aloitteleva bisnesmies kohtasi aseella osoittavan ostajan. Voimakeinoilla näin uhaten myyjää yritettiin saada ojentamaan Playstation 5 -konsoli.

Ei ole tiedossa, mitä seuraavaksi tapahtui, mutta joka tapauksessa ase laukesi, ja innokas myyjä sai osuman kylkeensä. Ampuja pakeni paikalta ilman elektronista saalistaan. Myyjä kuljetettiin sairaalaan, ja hänen tilansa on vakaa. Poliisi ei ole vielä saanut ampujan tuntomerkkejä, joten hän on edelleen vapaalla jalalla.

Konsolikauppa voi siis olla vaarallista nykypäivänä.

Playstation 5 -konsolia kaupitellut 19-vuotias ammuttiin

Kiitokset, ABC13



Ladataan seuraavaa sisältöä