Suomi
Gamereactor
uutiset

Squid Gamen salakuljetus Pohjois-Koreaan toi kuolemantuomion

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pohjois-Korea on erikoinen maa, joka ei suvaitse turmelevia ulkopuolisia vaikutteita. Eteläkorealainen sarja Squid Game on ollut Netflixissä hyvin suosittu, ja nyt miehelle on langetettu kuolemantuomio kyseisen sarjan salakuljetuksesta ja myymisestä Pohjois-Koreassa.

Paikalliset koululaiset jäivät kiinni kielletyn sarjan katselemisesta, ja Radio Free Asian mukaan materiaali salakuljetettiin Kiinasta USB-muistitikuilla. Asiasta kertoi Variety. Salakuljettajaa odottaa teloitus ampumalla.

Squid Gamen ostanut koululainen tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, ja hänen kanssaan sarjaa katsoneet muut koululaiset saivat viisi vuotta vankeutta. Mainitun koulun opettajakunta ja johto on saanut potkut, ja heidät on karkotettu kaivoksiin suorittamaan rangaistustaan.

Taustalla on vuonna 2020 voimaan tullut laki nimeltä "Elimination of Reactionary Thought and Culture act", jonka tarkoituksena on estää turmelevan materiaalin pääsy maahan kapitalistisista maista, kuten Yhdysvalloista ja Etelä-Koreasta. Esimerkiksi Squid Game on surullinen osoitus Etelä-Korean petomaisesta yhteiskunnasta.

Squid Gamen salakuljetus Pohjois-Koreaan toi kuolemantuomion


Ladataan seuraavaa sisältöä