Suomi
Gamereactor
uutiset
Metroid Dread

Nintendon mukaan Metroid jatkuu myös Dreadin jälkeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo julkaisi 8. lokakuuta Metroid Dreadin, joka on ihan uusi Metroid-seikkailu. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täältä. Suosio on ollut vankkaa, ja Metroid-seikkailut jatkuvat myös tulevaisuudessa.

CNETin haastattelussa pelisarjan tuottaja Yoshio Sakamoto kertoi, että Metroid Dread päätti yhden pitkään menossa olleen tarinan, mutta kyse ei ole lopusta.

"As long as the character Samus exists, I think her adventure will continue,. I feel that Samus should continue her adventure, and that's something that we would really need to put our best effort into. Metroid Dread does conclude the five-story arc that has been going on for 35 years. However, I feel that it's not the ultimate end. There should be something that is able to continue the franchise and the universe. So yes, as long as your character Samus is loved, I would like to do what I have to do."

Seuraava Metroid on varmaankin kolmiulotteinen Metroid Prime 4, mutta Yoshio Sakamoto puhuu tässä nyt nimenomaan kaksiulotteisesta Metroidista.

Metroid Dread

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Metroid DreadScore

Metroid Dread

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Samus fiilistelee laadukkaassa retrotasoloikassa, niin hyvässä kuin pahassa

0
Metroid Dread päivittyi versioon 1.0.3

Metroid Dread päivittyi versioon 1.0.3

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kehittäjä Mercury Steam julkaisi 8. lokakuuta Nintendo Switchille Metroid Dreadin, ja jo tuolloin peli oli valmis ja hyvässä kunnossa. Mutta aina voi parantaa, sillä...



Ladataan seuraavaa sisältöä