Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V myynyt yli 155 miljoonaa kappaletta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V oli se eniten myyty AAA-tason peli Playstation 3:lla ja Xbox 360:lla. Sama peli oli myös myydyin AAA-peli Playstation 4:llä ja Xbox Onella. Mahdollista on sekin, että Grand Theft Auto V saavuttaa myydyimmän AAA-pelin aseman myös Playstation 5:llä ja Xbox Series X:llä (ja S:llä), sillä tuunailtu versio julkaistaan ensi vuonna.

Take-Two on paljastanut, että Grand Theft Auto V -peliä kaupattiin heinä-syyskuussa viisi miljoonaa kappaletta. Näin ollen vuonna 2013 julkaistua peliä on lähtenyt maailmalle 155 miljoonaa kappaletta.

Niin ikään Red Dead Redemption 2 myi heinä-syyskuussa kaksi miljoonaa kappaletta, ja yhteensä peliä on kaupattu 39 miljoonaa kappaletta. Se ensimmäinen Red Dead Redemption taas myi kaikkiaan 23 miljoonaa kappaletta.

Grand Theft Auto V:llä on kaikki mahdollisuudet myydä yli 200 miljoonaa kappaletta. Tällä hetkellä myynneissä sen edellä on ainoastaan Minecraft 238 miljoonalla myydyllä pelillä.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä