Suomi
Gamereactor
uutiset

Nintendo Switch Online saa valikoimiinsa niin Sega Mega Driven kuin N64:nkin pelit

Mutta vain lisämaksusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tällä kertaa huhut pitivät paikkansa. Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä selvisi, että Nintendo 64:n pelit ovat todellakin tulossa pelattaviksi Nintendo Switch Online -palveluun. Tämä koskee muun muassa pelejä Super Mario 64 ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time, ja myöhemmin tulevat sitten ainakin F-Zero X, The Legend of Zelda: Majora's Mask ja Banjo-Kazooie.

Se isompi juttu on kuitenkin se, että Sega Mega Driven pelit ovat niin ikään tulossa. Valikoimiin saadaan ainakin Contra: Hard Corps, Phantasy Star IV, Shinobi III ja Sonic the Hedgehog.

Mukavasti tulossa ovat myös muotoillut ohjaimet Mega Drive ja Nintendo 64 -peleille, ja hintaa on sen 50 dollaria. Logiikka on siis sama kuin aiemmin, kun Nintendo julkaisi erilliset NES- ja SNES-ohjaimet.

Harmillisesti nämä uudet lisäykset eivät tule automaationa Nintendo Switch Online -tilauksen mukana. Tulossa on oletettavasti hieman nykyistä kalliimpi tilausmahdollisuus, jossa nämä uudet pelit ovat mukana.

Segan pelien osalta melkoisen pitkän pennin voi säästää hankkimalla Sega Mega Drive Classicsin Switchille, PC:lle, Playstationille tai Xboxille. Tässä kun tulee mukana yli 50 peliä (mukaan lukien ne Switch Onlineen saapuvat).

Nintendo Switch Online saa valikoimiinsa niin Sega Mega Driven kuin N64:nkin pelit
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä