Suomi
Gamereactor
uutiset
Splitgate

Splitgate betailee toistaiseksi

Lisätietoa luvassa Gamescom Opening Night Live -lähetyksessä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Splitgate on muutaman viikon aikana kohonnut suosioon suureen sellaisella vauhdilla, ettei Studio 1047 meinaa perässä pysyä: 4000 pelaajaa muuttui äkkiä 100 000 pelaajaksi. Pelin julkaisu on nyt toistaiseksi lykätty jonnekin tuntemattomaan tulevaisuuteen, ja sen ohella peli pidetään betailevassa tilassaan toistaiseksi.

Toimitusjohtaja Ian Proulx kertoi, ja asiasta raportoi PC Gamer, että Splitgate pidetään toistaiseksi betailuvaiheessaan.

"--- remain in open beta for the foreseeable future as the small studio continues to scale the popular arena portal shooter that has seen more than 10 million downloads in its first 30 days of open beta."

Päätökset tehtiin sen vuoksi, että peli halutaan pitää vakaana faneille, ja odotusajat matseihin pääsemiseksi halutaan niin ikään pitää lyhyinä. Betaversio päivittyy säännöllisesti jatkossa.

"We want to be prepared for massive scale when we officially launch, all the while continuing to improve the beta with frequent updates, additional features, and improvements to server capacity."

Splitgatea pääsee kokeilemaan Steamissa ilmaiseksi. Lisäksi kehittäjä on vihjannut Twitterissä, että Splitgate on mukana The Game Awards -mies Geoff Keighleyn Gamescom Opening Night Live -ohjelmassa 25. elokuuta klo 20:00.

Splitgate

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Splitgate on "25% valmis"

Splitgate on "25% valmis"

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Splitgate on kavunnut suorastaan rakettimaiseen suosioon viime viikkoina. Suosio oli jopa niin suurta, että peli on nyt jätetty betailutilaan toistaiseksi. Kehittäjä 1047...



Ladataan seuraavaa sisältöä