Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 antaa kuskin huristella tornadoihin ja hiekkamyrskyihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lupauksensa mukaisesti Playground Games julkaisi runsaasti uutta tietoa tulevasta Forza Horizon 5 -pelistä eilisessä livestreamissään. Video esitteli vaikuttavasti uusia valaistus- ja taivasefektejä, mutta myös pelin säätiloista saatiin uutta tietoa.

Meksikossa voi törmätä tällä kertaa monenlaisiin säätiloihin, kuten erilaisiin myrskyihin. Kartalla voi riehua esimerkiksi hiekkamyrsky, tornado tai trooppinen myrsky. Nämä myrskyt on erotettavissa pelimaailmassa jo kaukaa ja pelaaja voi itse päättää, ajaako niiden läpi vai ei. Sää vaihtelee myös alueen mukaan, joten rannikolla, vuoristossa ja vaikkapa viidakossa säätila on aina ympäristön mukainen.

Samaan aikaan streamin kanssa katsottavaksi tuli myös uusi Forza Monthly ,jossa luova johtaja Mike Brown lisäsi hieman teknistä informaatiota peliin liittyen:

"Oletusarvo Series X:llä on 4K-resoluutio 30 framea sekunnissa, kun taas S-mallilla resoluutio on 1080p, ruudunpäivityksen pysyessä samana. Ruudunpäivitystä on mahdollista nostaa molemmilla malleilla 60 frameen sekunnissa, mutta silloin joistain graafisista kikoista joudutaan luopumaan."

Jos streami jäi eilen välistä, voi katsoa sen alapuolelta ja ihailla pelin leuan tipauttavaa ulkoasua. Streami alkaa 3 minuutin kohdalta. Forza Horizon 5 tulee tarjolle PC:lle, Xbox Onelle sekä Xbox Series X/S:lle marraskuun 9. päivä. Xbox Game Pass -jäsenet voivat ladata pelin itselleen heti julkaisussa.

HQ
Forza Horizon 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Forza Horizon 5Score

Forza Horizon 5

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Autopelien aatelinen vahvistaa tutuin konstein paalupaikkansa konsolikaasuttelun parissa



Ladataan seuraavaa sisältöä