Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Halo Infinite tukee PC:llä niin ristiin pelaamista kuin epätavallisen leveitä pelimonitorejakin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft on paljastanut lisätietoa toivottavasti kuluvan vuoden lopulla julkaistavan Halo Infiniten PC-versiosta. Osa pätee tietenkin myös tulevaan Xbox-versioon. Vakuuttelun mukaan luvassa ovat kaikki ne ominaisuudet, mitä pelaava kansa PC-versioltaan vaatii ja odottaa.

Tuettuna ovat niin ultra-wide-monitorit kuin superisti ultra-wide-monitoritkin, ja erilaisia graafisia vaihtoehtoja piisaa riittävästi. Luvassa on myös ristiin pelaaminen Xboxin kanssa. Niin ikään tallentaminen onnistuu ristiin Xboxin, PC:n ja Xbox Cloud Gamingin kesken.

Niin ja Halo: The Master Chief Collection on ollut pelityksessä yli 10 miljoonalla pelaajalla sen jälkeen, kun kokoelma julkaistiin PC:llä osana Xbox Game Passia. On siis ymmärrettävää, miksi Microsoft haluaa panostaa Halo Infiniten PC-versioon.

"We launched Halo: The Master Chief Collection at the end of 2019 on the PC as part of Xbox Game Pass for PC; since then, over 10 million players have played it, with the vast majority of them being brand new to the franchise."

Halo Infinite
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä