Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 2042

Huhun mukaan Battlefield 6 jättää Playstation 4:n ja Xbox Onen väliin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 6 on ollut runsaiden huhuiluiden kohteena, ja huhut ovat olleet melkoisen yksityiskohtaisia. Battlefield 6 esimerkiksi sijoittuisi kolmanteen maailmansotaan, suunniteltaisiin ensisijaisesti 128 pelaajalle, ja julkistettaisiin toukokuussa 2021. Jo melkein vuosi sitten huhuiltiin siitä, että Battlefield 6 jättäisi kokonaan väliin väistyvän polven konsolit Playstation 4 ja Xbox One. Nyt tämä viimeisin huhu ei vain suostu kuolemaan.

Kehitäjä DICElla olisi kuulemma erillinen tiimi kehittämässä seuraavaa Battlefieldiä menneen sukupolven konsoleille, mutta että nämä versiot olisi sittenkin kuopattu. Huhuilija Tom Henderson on nyt jatkanut huhuilua Twitterissä, ettei ole saanut mitään tietoa edellisen sukupolven konsoleiden versioista. Ja tämä vihjaisi siihen, ettei sellaisia ole tulossa lainkaan. Tällaiseen tietoon on toki suhtauduttava terveellä epäluulolla.

Aiemmin tässä kuussa huhuiltiin siitäkin, että Battlefield 6 olisi tulossa heti julkaisussaan Xbox Game Passiin. Joka tapauksessa huhuja on jo niin paljon, että kohta saisi se oikeakin julkistus tulla.

Battlefield 2042

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä