Suomi
Gamereactor
uutiset

Lähtikö laukalle? Ubisoft julkaisee kahdeksan Assassin's Creedia tänä vuonna

Valikoimaa kirjoista mangaan saakka

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft ei aio julkaista tänä vuonna uutta isoa peliä Assassin's Creed -sarjaan, mutta sehän ei tarkoita, että hyvä lypsylehmä jätetään lojumaan toimettomana. Lypsykoneen käynnistyksestä on nyt kertonut Eurogamer.

Tulossa on peräti kahdeksan erilaista Assassin's Creediin liittyvää projektia, jotka leviävät monenlaiseen mediaan. Mukana on niin kirjoja, "webtooneja", audiota ja mangaa. Jokainen projekti on omassa alakategoriassaan. "Classics" ovat videopelien suoria muunnoksia, "Chronicles" kertoo uusia tarinoita vanhoista tutuista assassiineista, ja "Originals" kertoo sitten kokonaan uusia tarinoita uusissa aikakausissa uusien henkilöhahmojen kera.

Vuoden 2021 aikana on tulossa kolme Originals-projektia: Assassin's Creed Fragments, Assassin's Creed: The Jade Seal Collection ja pokkariversio verkkosarjakuvasta Assassin's Creed Dynasty. Chronicles-nimen alla on tulossa Assassin's Creed: The Ming Storm, Assassin's Creed Valhalla: Blood Brothers ja Assassin's Creed: Turbulence in the Ming Dynasty.

Lisäksi suunnitteilla on sarjakuvaromaani Assassin's Creed Valhallasta, ja webtoon-jatko-osa Assassin's Creed: Black Flagille. Tämä jatkaa Edward Kenwayn tarinaa siitä, mihin peli lopetti.

Tulevat kuukaudet tuovat sitten mukanaan tarkemmat tiedot julkaisuajankohtineen.

Lähtikö laukalle? Ubisoft julkaisee kahdeksan Assassin's Creedia tänä vuonna


Ladataan seuraavaa sisältöä