Suomi
Gamereactor
uutiset
Apex Legends

Apex Legends Mobile vie paukuttelun taskuun ja ulos

Ei ristiin pelaamista PC:n ja konsolien kanssa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Respawn Entertainment on ilmoittanut, että menestynyt Battle Royale -pyssyttely siirtyy seuraavaksi mobiilialustoille. Kyseessä on kokonaan uusi versio Apex Legends Mobile iOS- ja Android-laitteille. Julkaisun ajankohta ei kylläkään ole tiedossa.

Apex Legends Mobile on oma itsenäinen pelinsä, jossa ei ole mahdollisuutta ristiin pelaamiseen PC:n tai konsoleiden kesken. Tätä versiota työstää "erityinen tiimi" Respawnin sisällä, mutta että apua on saatu "maailmanluokan mobiilipeleistä tunnetulta studiolta". Näin asian muotoili pelin ohjaaja Chad Grenier lehdistötiedotteessa.

Mobiilisessa versiossa tulee olemaan omat battle passinsa, kerättävät kosmeettiset roinansa ja aukaistavat kivansa verrattuna muihin Apex Legendsin versioihin. Ohjaus on suunniteltu varta vasten kosketusnäytölle.

Alueelliset betatestit alkavat myöhemmin tässä kuussa Intiassa ja Filippiineillä, mutta peli saapuu vuoden edistyessä muillekin alueille. Ja lisätietoa yleensäkin kerrotaan lähempänä Apex Legends Mobilen julkaisua.

Apex Legends
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä