Suomi
Gamereactor
uutiset

Sony julkaisee jatkossa Netflixissä Unchartedin kaltaisia elokuviaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warner Brosilla on HBO, Disneyllä on tietenkin Disney+, ja Paramountilla puolestaan Paramount+. Tästä seuraa se, ettei elokuvien ja TV-sarjojen suoratoistopalvelulle Netflixille jää kovinkaan montaa suurta elokuvapuljua, jotka olisivat halukkaita julkaisemaan elokuviaan juuri Netflixissä. Jäljellä on vielä silti Sony Pictures, joka on nyt tehnyt merkittävän sopimuksen Netflixin kanssa.

Monivuotinen sopimus starttaa vuonna 2022, ja diilin ansiosta Sonyn elokuvat julkaistaan Netflixissä heti ensimmäisen "maksuikkunan" jälkeen ("pay window"). Yleensä tämä tarkoittaa elokuvateatterilevitystä ja varhaisia Blu-ray-myyntejä, eli noin 18 kuukautta. Sopimuksessa mainitaan erityisesti tulossa olevat elokuvat Morbius ja Uncharted, kun taas Venom: Let There be Carnage ja Spider-Man: No Way Home loistavat poissaolollaan.

New York Timesin mukaan Sony tulee tuottamaan 2-3 elokuvaa vuodessa Netflixille sopimuksen mukaan. Netflixin original-elokuvista vastaava pomo Scott Stuber on syystäkin innoissaan.

"This not only allows us to bring their impressive slate of beloved film franchises and new IP to Netflix in the U.S., but it also establishes a new source of first-run films for Netflix movie lovers worldwide."

Sony julkaisee jatkossa Netflixissä Unchartedin kaltaisia elokuviaan

Kiitokset, The Hollywood Reporter



Ladataan seuraavaa sisältöä