Suomi
Gamereactor
uutiset
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 lupaa mittavasti isomman pelialueen edelliseen peliin verrattuna

Teknologian ohjelmoija Łukasz Burdka meni ja paljasti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Techlandin ensimmäisen persoonan vauhdikas zombipeli Dying Light julkaistiin alkuvuodesta 2015, ja peliä on päivitetty aivan näihin päiviin asti. Jatko-osa Dying Light 2 on ollut työn alla vuosikausia, ja valmiiksi saattamista ovat vaikeuttaneet yksi jos toinenkin asia. Joka tapauksessa peli on edelleen työn alla, ja sehän on tärkeintä, eikö?

Wccftechille puhunut Techlandin vanhempi teknologian ohjelmoija Łukasz Burdka kertoi, että jatko-osan pelialue tulee olemaan neljä kertaa niin suuri kuin alkuperäisessä Dying Lightissa. Lisäksi korkeuseroja hyödynnetään aiempaa enemmän.

"The estimate that the map in Dying Light 2 is four times bigger than that of the original game is the most precise estimate that we can provide. The map of Dying Light 2 is much more vertical and gives many more exploration opportunities, so the city feels even bigger than it is."

Korkeuserojen painottaminen viitannee siihen, ettei pelialue ole maatasossa neljä kertaa isompi, vaan nimenomaan se korkeussuunta mukaan laskettuna neljä kertaa isompi. Lisäksi videopelejä pidempään pelanneet tietävät, ettei tärkeintä ole pelialueen koko vaan se, miten paljon tekemistä sillä pelialueella on.

Dying Light 2 pitäisi saapua pelaajien hyppysiin vielä vuoden 2021 aikana.

Dying Light 2 Stay Human

Kiitokset, Wccftech

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä