Suomi
Gamereactor
uutiset
Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2, tarinalla on mittaa ihan mukavasti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Techlandin Dying Light 2 on ollut työn alla jo vuosikausia, ja lykkäyksiä on tapahtunut useita. Yksi syy lykkäyksille on tekijöiden kasvanut kunnianhimo, ja Gamereactor uutisoi asiasta eilen. Viimeisen päälle toteutetun teknisen asun ohella luvassa on hyvin kerrottu tarina. Näin siis ainakin pelisuunnittelija Tymon Smektałan mukaan.

Wccftechille puhuen Tymon Smektała on paljastanut, että Dying Light 2:n aloitusalue on yksinään 7-8 pelitunnin mittainen, ja tarinan loppuun pääsee noin 20 tunnissa. Jos kuitenkin haluaa nähdä ja kokea kaiken, kannattaa varata huomattavasti enemmän aikaa pelaamiseen. Smektałan mukaan kaikki paikat koluavalla pelaajalla aika nousee kaksin- tai kolminkertaiseksi pelkän tarinan pelaajaan verrattuna.

"If you rush it, you should be able to finish the story in roughly 20 hours. But to see it all, you'd have to spend 2-3 times more time than that. Our opening area alone can last for over 7-8 hours if you want to explore every nook and cranny, so there's absolutely a lot to play here."

HQ
Dying Light 2 Stay Human

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä