Suomi
Gamereactor
uutiset
Deathloop

Deathloopille New Game Plus on tarpeeton ominaisuus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On olemassa joukko pelaajia, joille mahdollisuus lähteä uudelle kierrokselle ensimmäisellä kierroksella kerättyjen tavaroiden ja päivitysten kera on parasta ikinä. Tällainen ominaisuus on nimeltään New Game Plus, josta olen joskus blogahtanutkin.

Mutta Arkane Lyonin 21. toukokuuta julkaistava Deathloop on toista maata. Siinä ei New Game Plus -pelaamiselle ole sijaa lainkaan. Game Informerille puhunut ohjaaja Dinga Bakaba kertoi, että moneen kertaan pelaaminen on sisäänrakennettu peliin jo valmiiksi, eikä erilliselle New Game Plus -kikkailulle ole siten tarvetta.

"The reason is that we wanted the replayability to be built into the structure of the game. To an extent, you will be replaying those areas a lot, you can unlock everything... you cannot take everything with you at the same time. But it felt like making the campaign again while keeping your stuff, is... well, that's exactly what I was doing just before I finished the game."

Deathloop julkaistaan PC:lle ja Playstation 5:lle. Teos on vuoden ajan Sonyn konsoliyksinoikeutena, joten Xboxilla (ja Amazonin Lunalla ja Googlen Stadialla) päästään pelaamaan vasta toukokuussa 2022.

Deathloop

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
DeathloopScore

Deathloop

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Omassa sarjassaan painiva agenttiseikkailu ei avaudu kaikille helposti



Ladataan seuraavaa sisältöä