Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 2042

Onko seuraava Battlefield tulossa heti julkaisussaan Xbox Game Passiin?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoftin omat pelit ovat tietenkin tulleet jo pitkään heti julkaisussaan Xbox Game Passiin, ja niin sanottujen ulkopuolisten kehittäjien teokset ovat olleet pääasiassa pienempiä pläjäyksiä, kuten Mutant Year Zero: Road to Eden. Huhtikuu on kuitenkin muuttanut tätä trendiä, sillä jo nyt linjoille saatiin heti julkaisussa odotettu Outriders, ja myöhemmin saadaan Sonyn baseball-peli MLB The Show 21. Vaikuttaa siltä, ettei kysymys ole poikkeuksista, vaan pikemminkin uusi linjaus Microsoftin strategiassa. Verkossa vellovien uusien huhujen mukaan kyse on nimenomaan uudesta omaksutusta strategiasta.

XboxEra Podcastissa vieraili tietovuodoistaan tunnettu Shpeshal Ed. Hän vihjasi, että ensi syksynä julkaistava AAA-tason ulkopuolisen tahon kehittämä ensimmäisen persoonan räiskintä julkaistaan heti myös Xbox Game Passissa.

"Here's what I can say -- there's a certain third-party AAA first-person shooter that is highly likely to be launching on Game Pass this fall."

Moiseen kuvaukseen sopivia pelejä ei ole kovinkaan montaa, ja lähinnä mieleen tulevat seuraava Battlefield ja Call of Duty. Sony on hankkinut itselleen markkinointioikeudet Call of Dutyyn, joten jäljelle jää Battlefield. Lisäksi tietovuotelijat Okami ja Tom Henderson vihjaavat hekin Battlefieldin suuntaan.

Uudesta Battlefieldista ei toistaiseksi tiedetä juuri mitään muuta kuin se, että peli on tarkoitus julkaista tulevana syksynä. Huhuja on sen sijaan ilmassa vaikka millä mitalla, kuten esimerkiksi se, että ehkäpä se uusi Battlefield tulee olemaan free-to-play-peli.

Battlefield 2042

Kiitokset, Wccftech

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä