Suomi
Gamereactor
uutiset
Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect: Legendary Edition parantaa alkuperäisiä pelejä monin eri tavoin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA:n ja Biowaren Mass Effect: Legendary Edition on tarkoitus julkaista 14. toukokuuta 2021. Kokoelma sisältää kaikki kolme Mass Effect -trilogian osaa kaikkine ajan kanssa peliin julkaistuine lisäosineen. Tai ainakin melkein, sillä verkkopeliosuus puuttuu kokonaan. Toistaiseksi uutisointi on keskittynyt lähinnä siihen, mitä kokoelmassa ei ole. Onneksi nyt on aika kuulla siitäkin, mitä oikeastaan on tulossa. Se oli jo ennakkoon tiedossa, että Mass Effect: Legendary Edition lupaa tehdä pomotaistoista reilumpia. Mutta mitä muuta?

Bioware on julkaissut varsin mittavan jutun siitä, mikä onkaan erilaista ja mikä parempaa tulevassa kokoelmassa. Esimerkiksi aseet ovat aiempaa tarkempia, ja siten vähemmän roolipelimäisiä. Lisäksi kamera siirtyy lähemmäksi, kun aseen vie poskelle tähtäykseen, ja kaikki pahikset ottavat ylimääräistä vahinkoa, jos niitä ampuu päähän. Lisäksi kaikki hahmoluokat pystyvät hyödyntämään kaikkia aseita, ja jokaista matkaumppania pystyy käskemään erikseen. Niin ja kokemuspisteitä jaetaan aiempaa helpommalla, ja pelaavan kansan inhokkeihin kuuluvat Mako-ajelut on tehty uusiksi.

Mass Effect 2:ssa saatavilla on enemmän ammuksia, ja Mass Effect 3:n Galaxy at War -pelimekaniikkaa on tasapainotettu hyödyntäen sitä halki koko trilogian. Pisteenä iin päällä kaikkien pelien äänimaailmaa on parannettu, ja mukana on toki tuki Playstationin pokaaleille ja Xboxin saavutuksille.

Ilmeisesti viestinnän tarkoituksena oli ensin laskea odotukset mahdollisimman alas, ja sitten vasta ryhtyä sitä hypeä kohottamaan.

Mass Effect Legendary Edition
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä