Suomi
Gamereactor
uutiset
Outriders

Outridersin palvelimilla ongelmia pääsiäisen aikana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Puolalaisen People Can Fly -studion vauhdikas verkkopeli Outriders julkaistiin 1. huhtikuuta, ja Gamereactorin ensitunnelmia voi lukea täältä. Peli vaatii jatkuvan verkkoyhteyden jopa silloin, kun sitä haluaa pelata yksin. Näin ollen pelaavan kansan harmistus on taattu, jos palvelimilla on ongelmia. Ja niitä on riittänyt pääsiäisen aikana.

Linjana on tuntunut olevan, että joka ilta noin klo 19-20 palvelimet kaatuvat, ja sen jälkeen pelaamaan ei ongelmitta pääse. Pelinkehittäjän itsensä mukaan kyse on muun muassa ristiin pelaamisen ongelmista PC:n ja konsoleiden kesken. Twitter onkin käynyt kuumana.

Palvelinongelmat toki ratkaistaan ajan kanssa. On silti harmillista, että odotettu uutuuspeli ei pitkän pääsiäisviikonlopun aikana toimikaan suunnitellusti.

Outriders
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...



Ladataan seuraavaa sisältöä