Suomi
Gamereactor
uutiset
Outriders

Outridersin demossa huijanneille pakotetaan otsaan Kainin merkki kokonaisessa versiossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Noin kuukausi sitten julkaistiin Outridersin pelattava demo, jota pelattuaan saa tekemänsä edistyksen pitää kokonaisessa versiossa. Luonnollisesti joukkoon mahtuu aina niitä, jotka koettavat huijaamalla saada itselleen parempaa ja parempaa "loottia". Kehittäjä People Can Fly on tunnistanut näistä huijareista monia, ja on varannut heille härskin yllätyksen odottamaan kokonaisen pelin julkaisua.

Redditissä People Can Fly on julkistanut käytäntönsä. Ohjeena on, että jos huijasi demossa aikoen kuitenkin pelata suoraselkäisen rehellisesti kokonaisessa versiossa, kannattaa reilusti poistaa tallennustiedostonsa ennen kokonaisen version aloittamista. Muuten on suoritettava Game of Thronesin innoittama "walk of atonement", tai oikeammin otettava otsaansa Kainin merkki.

Kehittäjän mukaan noin 0,1% pelaajista on huijannut. Kaikki huijarin profiilissa olevat hahmot saavat tahran itseensä eikä siis vain se hahmo, jolla huijaus on tehty. Kaikille muille käyttäjille kerrotaan, että tässä meillä on huijari. Pelata voi ainoastaan toisten huijarien kanssa, seuranhaku kestää tavallista kauemmin ja tulevaisuudessa omaan tallennettuun pelikuvaan jää merkki ilmoittamaan huijarin statuksesta.

• Repercussions are account wide, not character specific
• You will not be able to matchmake with legit players
• Matchmaking will likely take significantly longer
• You will still be able to play solo
• In future, your HUD will have a discreet but visible watermark placed on it so that gameplay footage created on this account can be readily identified as coming from a flagged account.

Outriders julkaistaan 1. huhtikuuta, ja peli on heti julkaisussa myös Xbox Game Passissa.

Outriders

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...



Ladataan seuraavaa sisältöä