Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatchin resoluutio ja ruudunpäivitys parantuivat Xbox Series X:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ilman sen suurempaa meteliä Blizzard lykkäsi Overwatchiin uuden päivityksen, joka parantaa niin resoluutiota kuin ruudunpäivitystäkin Xbox Series X:llä (ja S:llä). Pelissä on nyt tarjolla kolme erilaista asetusta: Framerate asettaa etusijalle ruudunpäivityksen, Resolution resoluution ja Balanced tasapainoilee. Lisätietoa voi katsoa täältä.

• Resolution: This mode prefers higher-resolution output at the cost of some image-quality (Series X: 4K @ 60Hz, Series S: 1440p @ 60Hz)

• Balanced: This mode prefers image-quality at the cost of resolution (Series X: 1440p @ 60Hz, Series S: 1080p @ 60Hz)

• Framerate: This mode prefers higher frame-rate at 120 frames-per-second at the cost of both image-quality and resolution (Series X: 1440p @ 120Hz, Series S: 1080p @ 120Hz)

Playstation 5:stä ei mainita mitään.

HQ
Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....



Ladataan seuraavaa sisältöä