LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

      SureFire GX3 HDD & SSD Showcase & kisa!

      Voit voittaa itsellesi uutta rautaa!

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      SureFire GX3 HDD & SSD Showcase & kisa!

      SureFire on jännittävä uusi tuotemerkki, jonka omistaa Verbatim GmbH, ja joka on erityisesti suunniteltu PC:n ja konsolipelaamisensa vakavasti ottaville. Vuoden loppuun mennessä heidän suunnitelmissaan on lanseerata yli 20 pelaamiseen liittyvää tuotetta mukaan lukien pelihiiriä, kuulokemikrofoneja, "hubeja" ja muuta. Ensin on kuitenkin vuorossa GX3 Gaming HDD ja GX3 Gaming SSD. Mikä niistä tekee erityisiä, ja miten voit voittaa sellaisen itsellesi? Katso video alta, ja jatka lukemista sen alta.

      HQ

      Kisa

      Ollaksesi mukana kisassa voittaaksesi joko GX3 HDD tai GX3 SSD -palkinnon, on sinun vastattava alla olevassa kommenttiosiossa kysymykseen:

      Mistä Surefire-tuotteesta tai tuotekategoriasta olet eniten innoissasi, ja miksi?

      Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.



      Ladataan seuraavaa sisältöä