Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

The Cheesy World Championship - 2v2 CS:GO - katso täältä meidän suosituimmat "juustoiset" taktiikat!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ilmoittaudu täällä

Oletko juustoisen pelaamisen mestari, ja uskallat testata kykyjäsi ammattilaisia vastaan? Silloin tämä turnaus on sinulle!

Yhteistyössä voittoa tavoittelemattoman organisaation Veganuaryn ja vegaanisten, juustonkaltaisten valmisteiden tuotemerkki Violifen kanssa, The Cheesy World Championship on ensimmäinen e-urheiluturnaus maailmassa, joka palkitsee kilpailijat "juustoisten" taktiikoiden käyttämisestä. Turnauksessa pyydämme kaikkia griefereita, campereita, showboatseja, n00beja ja fraggereita laittamaan "juustoiset" taktiikat kaikkien nähtäville. Luovuuden rohkaisemiseksi olemme koonneet pienen videon suosikkitaktiikoistamme Counter-Strike: Global Offensivessa.

Tavallisesti "juustoisten" taktiikoiden käyttäminen on paheksuttavaa, mutta oikeassa elämässä se voi olla jotain mahtavaa. Kuten esimerkiksi tekemällä peliliike kokeilemalla vegaanista ruokavaliota. Turnauksen aikana ja koko Veganuaryn ajan rohkaisemme kaikkia juuri tähän. Ilmoittautumiset ovat nyt alkaneet ja turnaus käydään lauantaina 30. tammikuuta. Turnauksen finaalit järjestetään 31. tammikuuta. Turnauksen palkintopotti on 3000 euroa, josta 1000 euroa saa CS:GO turnauksen voittaja. Pääpalkinnon 2000 euroa jaetaan maukkaimmalle, luovimmalle ja ihailua herättävimmälle "juustoiselle" pelaajalle. Jos koet olevasi strategisen luova, ilmoittaudu maailman ensimmäiseen e-urheiluturnakseen "juustoinen" meno mielessä. Samalla kannattaa kokeilla myös Veganuary testaten vegaanista ruokavaliota kuukauden ajan. Kyseessä on tuplavoitto varsinkin, jos voittaa myös itse turnauksen.

Ilmoittautuminen on vielä käynnissä, joten ei tarvitse kuin klikata alisivua ja valmistautua villiin menoon! Ilmoittautua voi aina 29. tammikuuta saakka, mutta ilmoittautumiset päättyvät, kun 272 joukkuetta on täynnä. Pidä siis kiirettä.

Suorana lähetettävät pudotuspelit alkavat 30. tammikuuta klo 13:00, ja kestävät kahdeksan tuntia. Sinä aikana 272 joukkuetta kutistuu kolmeen, jotka sitten etenevät seuraavan päivän finaaliin. Pudostuspelien aikana pääsee näyttämään ne kaikkein cheesyimmät liikkeet. Jokaisen joukkueen täytyy sitten kertoa peliliikkeen aika, jotta tuomaristo voi valita 2000 euron voittopalkinnon saajan finaalissa. Tuomaristo valitsee myös toiseksi tulleen, joka saa tavarapalkinnon.

Ilmoittaudu nyt!

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä