Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Toivotamme sinut tervetulleeksi Violife x Gamereactor CS:GO 2v2 Cheesy Moves -turnaukseen, pelissä €3000

Oletko aina halunnut testata kykyjäsi? Riittääkö kantti ammattilaisten kanssa pelaamiseen? Vai oletko sittenkin erityisen luova pelatessasi? Tämä turnaus on sinulle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

*Päivittää*

Viime viikonlopun "Veganuaryssa" Gamereactor ja Violife olivat aikatauluttaneet Cheesy World Championship CS:GO-turnauksen - maailman ensimmäisen e-urheiluturnauksen, joka palkitsee "juustoisina" tunnetut temput ja kikkailut. Valitettavasti ennalta ilmoittamaton palvelinpäivitys esti aikeen. Ensimmäisen päivän aikana tehdyistä parhaista yrityksistä huolimatta meillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin keskeyttää turnaus viikonlopuksi varmistaaksemme, että ongelma on ratkaistu.

Gamereactor on, maltillisesti ilmaistuna, erittäin pahoillaan asioiden kehityksestä. Ongelma on nyt korjattu, ja olemme valmiita jatkamaan turnausta viikonloppuna 13. ja 14. helmikuuta. Anteeksipyyntönä kärsineille pelaajille olemme nostaneet palkintopotin 3000 eurosta 5000 euroon.

HQ

Ilmoittaudu täällä!

Jos et vielä sitä tiennyt, nyt eletään "Veganuarya" eli siis vegaanikuuta, ja samalla Violife on polkaissut käyntiin yhteistyössä Gamereactorin kanssa massiivisen Cheesy World Championship -turnauksen - ensimmäinen e-urheiluturnaus, joka palkitsee harmaan alueen peliliikkeet, jotka siis mielletään yleensä epäurheilijamaisiksi tai "cheesyksi". Kyllä, moninpelien maailmassa näitä temppuja yleensä karsastetaan, mutta oikeassa maailmassa pientä cheesya jopa juhlitaan.

Violife isännöi turnauksen Gamereactorin kanssa, ja nyt halutaan tehdä juustoisia cheesy-tempauksia niin pelissä kuin sen ulkopuolellakin. Pelin ulkopuolella? Ilmoittaudu kuukaudeksi vegaaniselle ruokavaliolle Veganuary.comissa. Ja pelin sisällä? Osallistu turnaukseen tietenkin!

2v2 CS:GO -turnaus käydään 30.-31. tammikuuta, ja nyt palkitaan harmaan alueen cheesy-tempauksista, joita ei tehtäisi muuten taistelun tiimellyksessä. Pelilähettiläämme ja pelilegendamme Sampe, Allu ja Mimimichaela ottavat myös osaa turnaukseen, ja on heidän vastuullaan päättää, kuka tekee kaikkein cheesyimmät tempaukset.

Turnaus alkaa klo 13:00 Suomen aikaa ja ne jotka eivät itse osallistu vaan haluavat seurata tapahtumia, suoratoistolähetykset valituista otteluista löytyy Twitchistä, Facebookista sekä Gamereactorin omalta live-sivulta. Kun turnaus alkaa, on kilpailijoilla kahdeksan tuntia aikaa pelata, tallentaa ja lähettää peliliikkeitään.

272 osallistuvasta joukkueesta vain kolme on jäljellä pudotuspelien jälkeen. Sen jälkeen jäljellä olevien joukkueiden on jälleen osoitettava cheesy-kykynsä. Pelaa, cheeseile, toimita tarkka aikahetki peliliikkeestäsi, ja anna pelilähettiläiden määrätä se kaikkein paras. Paras peliliike palkitaan 2000 eurolla, ja parhaat kolme joukkuetta etenevät finaaleihin.

31. tammikuuta ei enää cheesailla, vaan tavoitteena on voittaa. Jäljellä olevat kolme joukkuetta kisaavat voitosta, ja massiivisessa suoratoistolähetyksessä pelilähettiläät tarjoavat sekä lämmittelyn, että koko tilaisuuden ajan kommentit. Turnauksen voittaja vie kotiin 1000 euroa.

Voit vielä ilmoittaa joukkueesi mukaan, ja tarvitsee vain suunnata Gamereactorin kisasivulle, ja ilmoittaa itsensä ja pelikaverinsa. Ilmoittautumiset jatkuvat aina 29. tammikuuta asti, mutta pidä kiirettä! Kun 272 joukkuetta on täynnä, ei mukaan enää pääse. Älä siis odottele liian kauan!

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä