Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

GTA Onlinen laajennuksissa jatkossa mukana yksinpelielementti

GTA Online saa tulevaisuudessa lisää yksinpeliä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

GTA Onlinen uusi laajennus on julkaistu, ja sen on päässyt pelaamaan niin yksin kuin kavereiden kanssa. Nyt sitten Rockstarin Tarek Hamad ja Scott Butchard ovat puhuneet siitä, miten laajennuksen julkaisu meni, ja miten he jatkossa aikovat toimia.

Opittu on, että jatkossakin kannattaa lisätä GTA Onlinen laajennuksiin yksinpelin elementti. Harmi vain, ettei haastattelussa puhuttu mitään pelistä Grand Theft Auto 6.

"It's something that's been on our minds for quite some time and the community has been vocal about it. It's something we're keen to carry forward. We want to respect teams and players who want to play co-op. But at the same time still allow solo players to still get just as valid an experience out of it. There's perks to both."

"I think you can see that with Online and I think going forward we're going to inject more of that singleplayer element in there."

Grand Theft Auto V

Kiitokset, PC Gamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä