Suomi
Gamereactor
uutiset
Chorus

Pelinkehittäjän mukaan Xbox Series X:lle tekeminen on helpointa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoftin Inside Xbox -lähetyksen yksi esitellyistä uusista peleistä oli Fishlabsin avaruusräiskintä Chorus, joka tulee olemaan monialustapeli. Nyt sitten Fishlabsin teknologiapomo Johannes Kuhlmann on kertonut Eurogamerille, että Xbox Series X on se konsoli, jolle kehitystyö on kaikkein vaivattominta.

"I've got to say, the transition from coming from Xbox One to Xbox Series X was straightforward. We felt right at home on the new devkit. There weren't any particular challenges. You have way more freedom. You don't have to worry about the framerate as much. You can instead crank it up to a higher framerate. In the end it's easier to develop for Xbox Series X than any other console."

Vastaavasti toisista lähteistä on kuultu, että PS5 olisi se miellyttävin alusta kehittää pelejä. Pelinkehittäjien kesken on siis mielipide-eroja.

Chorus

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ChorusScore

Chorus

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Epäharmonisen vapaan avaruuden suojelua tehtävä kerrallaan

0
GR Livessä lauantain kunniaksi Chorus

GR Livessä lauantain kunniaksi Chorus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

On lauantai (joka siis lausutaan "lavvantae"), ja se tarkoittaa muutaman tunnin menoa ja meininkiä GR Livessä. Tänään on luvassa avaruuspyssyttely Chorus. Liity mukaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä