Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Pelaa Hearthstonea kotona, ja voita Demon Hunter iPad

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Juuri nyt maailma on kovin erilainen kuin mihin ihmiset ovat tottuneet. Aiemmin oli normaalia mennä ulos ystäviä tapaamaan, mutta nyt on pakon sanelemana vältettävä sosiaalisia kontakteja ainakin toistaiseksi. Videopelit tulevat tässä apuun niin huviksi kuin hyödyksi, koska ne mahdollistavat yhteydenpidon turvallisesti digitaalisia reittejä myöten.

HQ

Gamereactor on yhteistyössä Blizzardin kanssa käynnistänyt kilpailun, jonka painopisteenä on muiden kanssa pelaaminen. Osallistua voi ottamalla kuvan tai kertomalla alla olevassa kommenttiosiossa, miten aiot pelata Hearthstonesia nykyisessä poikkeustilanteessa. Ehkäpä taso on pelissä noussut kuin salavihkaa? Kerro siis oma Hearthstone-kokemuksesi kuvan tai kommentin avulla.

Kisan ensimmäisenä palkintona on 128 GB iPad 7, jossa on Demon Hunter -kuvitus. Toiselle lähtee Mega Bundle koodeja, jossa on mukana 90 korttipakkaa, neljä Arena-lippua ja niin edelleen.

Kerro tarina, ja/tai jaa kuvasi alla olevassa kommenttiosiossa. Kuvan voi laittaa myös esimerkiksi Imguriin, ja laittaa sitten linkki Gamereactoriin.

Kisa jatkuu aina 30. huhtikuuta saakka, ja skaba on Pohjoismaiden yhteinen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä