Suomi
Gamereactor
uutiset
Inside

Tulossa Inside Collector's Edition yhteistyössä eroottisten nukkejen valmistajan kanssa

Ennakkovaraukset alkavat huomenna, sopivasti naistenpäivän kunniaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Inside on sivuttain rullaava pulmaseikkailu, jonka on kehittänyt tanskalainen Playdead. Gamereactorin arvion pelistä voi lukea täällä.

Insidesta on nyt tulossa erikoinen Collector's Edition yksinoikeudella PS4:lle iam8bitiltä. Keräilyversion sisällys on salaisuus, ja 375 dollaria maksava paketti on tehty yhteistyössä iam8bitin, Playdeadin ja Real Dollin kanssa. Näistä viimeksi mainittu mainostaa itseään sanoilla "home of the world's finest love dolls".

Ennakkovaraaminen alkaa huomenna 8. maaliskuuta. Collector's Edition ei ole saatavilla 8. kesäkuuta jälkeen. Varsinaista toimituspäivää ei ole kerrottu.

"iam8bit x Playdead x Real Doll are collaborating on a mysterious collector's edition for INSIDE. We will NOT tell you what it is. Maybe it's what you're thinking... maybe not. We can confirm that there are several items included, one of which is a PlayStation 4 game disc. The rest is up for speculation."

Inside

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
InsideScore

Inside

ARVIO. Kirjoittaja Magnus Groth-Andersen

Tarkastelussa tanskalaisen Playdeadin uutuuspeli. Odotukset Limbon jälkeen ovat korkealla...

0
Inside saatavilla iOS-laitteille

Inside saatavilla iOS-laitteille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Playdead ilmoitti jo hyvän aikaa sitten, että mainetta niittänyt peli Inside on saatavilla Apple TV:lle, iPadille ja iPhonelle. Kokeilu on ilmaista, mutta kokonaisesta...



Ladataan seuraavaa sisältöä