Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands 2

Borderlandsin päivityksen myötä legendaarisia aseita tarjolla entistä enemmän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oranssina hehkuvat aseet ja varusteet ovat ihana näky kaikille Borderlands-sarjan pelejä tahkoaville, mutta valitettavasti niitä ei ole aikaisemmin tullut vastaan kovinkaan usein. Vastikään julkaistun pienen päivityksen myötä asiaan tuli kuitenkin muutos.

Gearbox Softwaren kotisivulla kerrotaan, että he ovat viime viikkojen ajan testailleet erilaisia kertoimia, jotka vaikuttavat legendaaristen aseiden löytämiseen. He eivät ole kertoneet missään vaiheessa tarkkoja lukuja, vaan ovat odottaneet yhteisön kommentteja. Välillä pelaajat kokivat, että oransseja pyssyjä näkyi liian harvoin, kun taas toisinaan niitä näkyi liian usein. Lopulta Gearbox päätyi maagiseen kolmoseen, eli jatkossa legendaarisia aseita löytää kolme kertaa enemmän kuin alkuperäisessä versiossa.

Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, ja Borderlands: The Handsome Collection ovat kaikki saaneet kyseisen päivityksen, ja se on julkaistu kaikille alustoille.

Borderlands 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Bordelands 2 PSVR:lle joulukuussa

Bordelands 2 PSVR:lle joulukuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gearbox Softwaren Borderlands 3 on mitä ilmeisimmin tulossa, mutta studio työstää muutakin. Nimittäin Borderlands 2 saapuu PSVR-laitteelle 14. joulukuuta nimellä...

0
Uusi nöyrä nyytti vie paljon aikaasi

Uusi nöyrä nyytti vie paljon aikaasi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Humble Bundle eli nöyrä nyytti on taas jaossa niille, jotka kaipaavat Steamissa lisää pelattavaa. Endless RPG -paketti pakkaa samaan joukon pelejä, joiden läpäisyssä...



Ladataan seuraavaa sisältöä