Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands

Borderlandsin ensimmäistä osaa voi pelata taas verkossa PS3:lla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Borderlandsin ensimmäistä osaa ei ole voinut pelata enää verkossa sen jälkeen, kun GameSpy pisti lapun luukulle. Mutta Gearboxilla on hyviä uutisia kaikille, jotka haluavat tahkota sarjan osaa kavereiden kanssa verkon välityksellä. Heidän verkkosivullaan kerrottiin, että moninpelit onnistuvat jälleen PS3:lla.

Gearbox ilmoittaa myös, että he ovat tehneet moninpeliin pieniä parannuksia. Kaverilistan voi nyt pistää järjestykseen muutamalla eri tavalla. Sen voi järjestää esimerkiksi sen mukaan, kuka pelaa peliä juuri tällä hetkellä, kuka on verkossa, tai sitten vain perinteisesti aakkosten mukaan. Myös chat on saanut osakseen parannuksia, joten rupattelu kantautuu paremmin kavereiden korviin. Lisäksi yhden pystin pitäisi avautua nyt normaalisti.

Oletko sinä kaivannut kavereiden kanssa pelaamista alkuperäiseen Borderlands -peliin? Vai tahkoatko verkossa mieluummin sen jatko-osia?

Borderlands

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Borderlands-leffa saattaa todella toteutua!

Borderlands-leffa saattaa todella toteutua!

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Olisiko Borderlands-leffa mielestäsi kova juttu? Siinä tapauksessa jatka lukemista, sillä sellainen saatetaan todellakin nähdä tulevaisuudessa. The Hollywood Reporter...



Ladataan seuraavaa sisältöä