Suomi
Gamereactor
uutiset
Duck Tales Remastered

GRTV: DuckTales Remastered -haastattelu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

GRTV haastatteli peliohjaaja Austin Ivansmithiä sekä tuottaja Ray Jimeneziä Capcomin tulevasta uusversiosta NES:in klassisesta DuckTalesista, sen tunnarin lokalisaatiosta, soundtrackistä, lisäsisällöstä sekä paljosta muusta.

Kehittäjät kertoivat haluavansa varmistaa, että heillä on tunnari niin monella kielellä kuin vain mahdollista. He ovat etsineet internetistä eri versioita sekä keskustelleet aiheesta Disneyn kanssa, ja siitä järjestetään vielä kilpailukin.

Pelin läpäisseille tarjotaan mahdollisuus nauttia vanhasta kasibittimusasta, eikä vain vanhasta, sillä uusia alueita varten on luotu uusia biisejä alkuperäisen hengessä. Jimenezin mielestä uudet raidat ovat suorastaan virheettömiä, eikä niitä erota vanhasta tuotannosta ollenkaan.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Duck Tales RemasteredScore

Duck Tales Remastered

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Karhukopla on vallannut Roopen rahasäiliön ja siinä sivussa ottanut veljenpojat panttivangeiksi. Kaiken takana on aarrekartta, joka johtaa Roopen seikkailuun.

2
Duck Tales Remastered ilmestyy elokuussa

Duck Tales Remastered ilmestyy elokuussa

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Capcomin Duck Tales Remastered julkaistaan elokuun puolivälissä. Uusi versio NES-klassikosta maksaa 14,99 euroa, ja se ilmestyy aavistuksen porrastetusti eri alustoille.



Ladataan seuraavaa sisältöä