Suomi
Gamereactor
uutiset
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur laitetaan myyntiin

Rhode Islandin osavaltio, joka päätyi 38 Studiosin omistajaksi sen konkurssin yhteydessä, on nyt myymässä studion immateriaalioikeudet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nämä oikeudet viittaavat tietysti Kingdoms of Amalur: Reckoningiin, joille olisi kuulemma kysyntää markkinoilla. Kaikentietävä analyytikko Michael Pachter on arvioinut, että Amalur-sarja olisi jopa 20 miljoonan taalan arvoinen. Rhode Island ei ole nimennyt kiinnostuneita osapuolia.

Muissa uutisissa 38 Studiosin perustaja Curt Schillingin ja Rhode Islandin osavaltion välinen oikeusjuttu alkaa huomenna. Rhode Island peri studiolta 130 miljoonan dollarin tappiot, kiitos myöntämänsä 175 miljoonan taalan lainan. Osavaltion mukaan studio tiesi olevansa uppoamassa, muttei tiedottanut siitä osavaltiolle ajoissa. Syyte sisältää 17 erilaista rikkomusta.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Amalur kutsui ja Eerik vastasi. Timanttista toimintaa tarjoava roolipeli osoittautuikin kokemisen arvoiseksi seikkailuksi.

0
38 Studiosin jäämistö kiinnostaa ostajia

38 Studiosin jäämistö kiinnostaa ostajia

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kingdoms of Amalur: Reckoningia sekä Copernicus-verkkoroolipeliä kehittäneen ja sittemmin kaatuneen 38 Studiosin jäämistö kiinnostaa ostajia, huutokauppaaja kertoo.



Ladataan seuraavaa sisältöä