Suomi
Gamereactor
uutiset
Need for Speed

Uuteen Need for Speediin luvataan ilmaista DLC:tä ilman mikromaksuja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA:n ja Ghost Gamesin uusi Need for Speed on määrä ilmestyä Xbox Onelle ja PS4:lle marraskuun 5. päivä. Siitä on liikkunut verkossa paljon kysymyksiä, joihin kehittäjä on vastannut tällä viikolla pelin virallisilla sivuilla julkaistussa Q&A-osiossa.

Need for Speedin yhteisövastaava Ben Walke paljasti muun muassa, ettei peliin ole tällä hetkellä suunnitteilla maksullista lisäsisältöä. Sen sijaan kaikki DLC on määrä ilmestyä ilmaiseksi. Samalla hän lupasi, ettei pelissä nähdä lainkaan monia tuskastuttavia mikromaksuja.

Walke kertoi myös syyn PC-version lykkäykselle. Konsoliversiot on asetettu jälleen 30fps-kuvataajuudelle, mutta PC:llä sitä ei aiota lukita. Studio tarvitsee kuitenkin lisäaikaa tietokoneversion laadun takaamiseksi. PC:lle pelin on määrä ilmestyä keväällä 2016.

HQ
Need for SpeedNeed for SpeedNeed for Speed

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Need for SpeedScore

Need for Speed

ARVIO. Kirjoittaja Kristian Kask

Ghost Games haluaa luoda uuden aloitusosan noin 20 vuoden ikäiselle Need for Speed -sarjalle. Mutta ovatko he onnistuneet kunnianhimoisessa tavoitteessaan?

0
Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

Need for Speed ja Unravel ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

EA Accessin (Xbox One) ja Origin Accessin (PC) käyttäjien kaksi uutta ilmaispeliä ovat viime vuoden marraskuussa julkaistu Need for Speed, ja se toinen on kuluvan vuoden...Ladataan seuraavaa sisältöä