Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Uusia kenttiä Overwatch Leaguen kakkosvaiheeseen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard maustaa Overwatch Leaguen tulevaa Stage 2:ta uudistetulla kenttävalikoimalla. Ottelutaktiikoissa nähtäneen vaihtelua, kun toiminnan taustoiksi otetaan Hanamura, Hollywood, King's Row, Nepal, Route 66, Volskaya Industries ja Watchpoint: Gibraltar. Stage 1:llä pelattiin muun muassa Doradoa, Horizon Lunar Colonya ja Oasista.

Uudistettu kenttävalikoima ei myöskään ole ainoa muutos Stage 1:n jälkeen. Esimerkiksi support-hahmo Mercyn hiljattaisen heikentämisen uumoillaan tuovan muutoksia pelaajien yhteistyöhön. Samalla myös joukkueiden kokoonpanot ovat eläneet, etunenässä Shanghai Dragonsissa.

Stage 1:n vei nimiinsä London Spitfire. Nähtäväksi jää, onnistuuko joukkue puolustamaan titteliä tällä kertaa.

Kaikkiaan kuusi viikkoa kestävä Stage 2 potkaistaan käyntiin torstaina Seoul Dynastyn kohdatessa Los Angeles Valiantin. Otteluaikataulua voi seurata liigan sivuilla.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä