LIVE
HQ
logo hd live | The Fate of Baldr
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   lifestyle
   TMNT: Turtles in Time Re-Shelled

   Uusi minipelihalli antaa nostalgisille TMNT-faneille mahdollisuuden palata klassisen pelin pariin

   Kun otetaan huomioon hintapiste, tämä on melko kallis tuote vain yhdelle pelille, mutta se saattaa olla sen arvoista koville faneille.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Arcade-koneen aikakausi on kulunut kauan sitten, mutta se ei tarkoita, etteikö siellä olisi markkinoita niille, jotka haluavat palata niihin päiviin, jolloin rakeinen grafiikka ja kolme kirjainta merkitsevät ennätyspisteesi koneen yläosassa.

   Quarter Arcades on tuotemerkki, joka tunnetaan pelihallikoneiden luomisesta noin neljänneksellä alkuperäisestä koostaan. Nämä pienemmät keräilyesineet mahtuvat kotiisi paljon helpommin, mutta ne ovat silti melko kalliita.

   Esimerkiksi uusin malli, jonka avulla voit pelata TMNT: Turtles in Time -peliä, maksaa sinulle 249.99 puntaa, mikä ei ole yhtä paljon kuin tavallinen arcade-laite, mutta se on silti paljon rahaa. Suunnittelu on erittäin siistiä, ja se on ainutlaatuinen esine TMNT-faneille, mutta se on paljon rahaa käytettäväksi yhteen peliin.

   TMNT: Turtles in Time Re-Shelled
   Tämä on mainos:

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä