Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis 2

Uusi Humble Bundle on täynnä suuria EA-pelejä!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Me emme täällä Gamereactorilla juurikaan käytä huutomerkkejä otsikoissamme, mutta tällä kertaa siihen on syytä. Uusi Humble Bundle nimittäin räjäyttää sukat jaloista!

Indie on nyt heitetty nurkkaan, koska valikoima on pullollaan EA:n isoja pelejä. Tarjolla ovat Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Medal of Honor sekä Mirror's Edge. Jos tämä ei riitä, maksa keskihintaa enemmän ja saat vielä Battlefield 3:n ja The Sims 3:n aloituspaketin kolmella lisäosalla. Mukana ovat myös näiden "bonuspelien" soundtrackit.

Normaalista poiketen EA ei ota ollenkaan siivua paketin tuloista, ja tämä osuus menee tällä kertaa suoraan hyväntekeväisyyteen. Nyt myös hyväntekeväisyysjärjestöt ovat ison luokan puljuja eivätkä Child's Playn kaltaisia erikoistuneempia järjestöjä.

Paketin arvioitu yhteishinta on 215 taalaa, joten voit tehdä nyt hyvät kaupat vaikka femmalla. Jos tästä diilistä voisi jonkun "koukun" löytää, on se, että osa peleistä löytyy vain EA:n omasta Origin-palvelusta.

HQ
Crysis 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Crysis 2Score

Crysis 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Crytekin tulikuuma uutuusjatko-osa on vihdoin hyppysissämme. Lue ensimmäinen pohjoismainen arvio pelistä ja päätä itse, onko odotus ollut sen arvoista.Ladataan seuraavaa sisältöä