LIVE
HQ
logo hd live | The Fate of Baldr
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Homefront: The Revolution

   Uusi Homefront panostaa elävään maailmaan

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Crytek on saanut ikävää julkisuutta viime aikoina, ja Homefront: The Revolutionin kehitystyökin näyttää olevan vaakalaudalla. Harmi sinänsä, koska pelistä ainakin luvataan suuria.

   Crytekin Fasahat Salim kertoi E3:ssa, kuinka he päättivät keskittyä ensisijaisesti sissisodankäyntiin. Avoimet maailmat ovat hänen mukaansa olleet aina keskeinen osa Crytekin DNA:ta, ja seuraavassa Homefrontissa pelaajat pääsevätkin hyödyntämään maailmaa, rakentamaan omia aseitaan, jne, kepittääkseen vihollisen joukkoja.

   Salim kertoi myös, että CryEngine avaa pelaajille runsaasti erilaisia mahdollisuuksia tilanteiden ratkaisemiseksi. Se itseasiassa ottaa ohjat kehittäjiltä, jotka eivät itsekään osaa ennustaa mitä katukuvassa tulee milloinkin tapahtumaan. Homefrontin maailma elää omaa tahtiaan, joka muuttaa pelaajan kokemusta dynaamisesti.

   The Revolution sisältää yksinpelikampanjan lisäksi myös yhteispelimoodin, joka tapahtuu samassa kaupungissa ja samalla skaalalla. Ero on lähinnä siinä, että sama tila jaetaan neljän pelaajan kesken.

   Homefront: The Revolutionilla ei ole vielä julkaisupäivää, mutta sen kehitysaikataulu on epäilemättä venynyt viimeaikaisten vaikeuksien vuoksi. Toivon mukaan viivästyksestä ei kuitenkaan muodostu liian pitkällistä.

   HQ
   Homefront: The RevolutionHomefront: The Revolution
   Homefront: The RevolutionHomefront: The RevolutionHomefront: The Revolution

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   5
   Homefront: The RevolutionScore

   Homefront: The Revolution

   ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

   Homefront: The Revolution on hyvä esimerkki pelistä, joka hajoaa kappaleiksi, mikäli perusasiat eivät ole kunnossa. Ameriikan takaisinvalloitus oli poikkeuksellisen tökkivä kokemus.   Ladataan seuraavaa sisältöä