Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Uusi ESL FACEIT Group Overwatch FACEIT League on käynnistetty

Joukkueet kilpailevat osuudesta 170 000 dollarin palkintopotista ja karsinnoista Esports World Cupiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Overwatch League suljettiin, paljastettiin, että Blizzard luovuttaisi Overwatch esports-tehtävät ESL FACEIT Group. Olemme myös nähneet sen jossain määrin Overwatch Champions Series: n kanssa, mutta nyt saamme toisen maistiaisen Overwatch FACEIT League: n muodossa.

Tässä liigassa kilpailevat joukkueet taistelevat 170 000 dollarin palkintopotista ja mahdollisuudesta varmistaa paikka tälle kesälle suunnitellussa Esports World Cup -turnauksessa. Se on avoin rata, joka antaa kaikille pelaajille kuudesta alueesta ympäri maailmaa mahdollisuuden kilpailla, mikä tarkoittaa, että amatööreillä on mahdollisuus haastaa parhaat ja kerroksellisimmat ammattilaiset.

FACEIT League kattaa useita seitsemän viikon pituisia kausia, joista ensimmäinen kestää 29. huhtikuuta - 9. kesäkuuta, ennen pudotuspelejä 10.-23. kesäkuuta. Tämä näyttää vahvistavan, että Esports World Cup (tai ainakin Overwatch läsnäolo tapahtumassa) tapahtuu vasta heinäkuussa.

FACEIT League jaetaan eri jakoihin, jotka ovat Master: Road to Esports World Cup, Expert, Advanced ja Open. Kolme ylempää divisioonaa (eli kaikki paitsi Open ) ovat vain kutsuttujen joukkueiden käytettävissä niiden Elo-luokituksen perusteella.

Jos aiot testata FACEIT League vesiä, rekisteröinti on nyt auki.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä