Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock Infinite

Uusi Bioshock julkistettu

Bioshock Infinite vaihtaa vedet taivaisiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games on julkistanut uuden osan Bioshock-sarjaan. Kolmatta osaa eli Bioshock Infiniteä kehittää ensimmäisen osan työstänyt Irrational Games, joten herroilla on taatusti homma hallussa. Bioshock Infinite vaihtaa valtameren syvyydet taivaiden sineen: koko peli tapahtuu valtavassa, kuumailmapallojen ja rakettimoottoreiden avulla lentävässä kaupungissa, Columbiassa.

Vuoteen 1912 sijoittuva peli kuvaa aikaa, jolloin Amerikka alkaa huomata oman mahtinsa. Columbia rakennetaan Yhdysvaltain voiman ja yritteliäisyyden symboliksi. Suurten fanfaarien saattelemana lentävä kaupunki lähetetään taivaille ja kohti kaukaisia rantoja, mutta pian jotain menee pahasti vikaan: Columbia katoaa pilvien sekaan eikä enää palaa.

Pelaaja on Booker DeWitt, entinen Pinkertonin etsivätoimiston agentti, joka lähetetään pelastamaan kaupungissa koko ikänsä vankina ollutta nuorta naista, Elizabethia. Luvassa on runsaasti henkeäsalpaavia tilanteita ja korkean paikan kammoa, kun DeWitt kyykyttää konnia korkeuksissa niin asein kuin erilaisin kyvyinkin.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Bioshock-sarja on tärkeä sarja, eikä sitä olle hylkäämässä ainakaan lähiaikoina. Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on todennut GameSpot-sivustolle, että se on...Ladataan seuraavaa sisältöä