Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed: Revelations

Uusi Assassin's Creed tukee 3D:tä

Ominaisuus vahvistettu Playstation 3:lle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Assassin's Creed: Revelationsin Playstation 3 -versio sisältää täyden tuen stereoskooppiselle 3D-kuvalle. Ominaisuuden esiintymisestä muissa versioissa ei vielä saatu varmuutta, sillä asia vahvistettiin virallisessa Playstation-blogissa.

3D-tuki on yksi useista enemmän tai vähemmän merkittävistä ehostuksista Ezion ja Altairin trilogian päätöksessä. Muita uudistuksia ovat mm. mahdollisuus hyödyntää luuttukitaroita aseina, Google Maps -tyylinen karttanäkymä sekä käytössä tehostuva rekrytointikyky.

Revelations sisältää myös eräänlaisia torninpuolustustehtäviä, joissa pelaajan on puolustettava valtaamiaan tukikohtia Temppeliherrain ritarikuntaa vastaan. Tahtoessaan nämä osuudet voi kuitenkin ohittaa kouluttamalla mestariavustajan, jonka lähettää kontrolloimaan tilannetta.

Peli julkaistaan marraskuun puolivälissä PS3:lle ja Xbox 360:lle - PC-versio ilmestyy tiettävästi pari viikkoa myöhemmin.

Assassin's Creed: Revelations

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creedistä tehdään lautapeli

Assassin's Creedistä tehdään lautapeli

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Electronic Theatre kertoo, että Assassin's Creedistä julkaistaan ensi talvena lautapeli. Jämerästi nimetty Assassin's Creed: The Board Game palauttaa pelaajat Konstantinopoliin.Ladataan seuraavaa sisältöä