Suomi
Gamereactor
lifestyle

Uuden raportin mukaan sähköautot ovat huomattavasti vähemmän luotettavia kuin polttomoottoriautot

Sanotaan, että sähköautoilla on lähes 80% enemmän huolto-ongelmia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka sähköajoneuvot ovat epäilemättä parempia ympäristölle verrattuna polttomoottoriajoneuvoihin, tämä ei välttämättä ole sama tapaus, kun tarkastellaan kuluttajia. Koska Consumer Reportsin uudessa raportissa on todettu, että sähköautot ovat huomattavasti vähemmän luotettavia kuin polttomoottoriautot.

Raportti kerää tietoja 330 000 ajoneuvosta malleista vuosilta 2000–2023 sekä satunnaisesti vuoden 2024 mallista ja tarkastelee erilaisia ongelma-alueita, mukaan lukien pienet ongelmat, kuten vinkuvat jarrut, ja suuremmat ongelmat, kuten vaihteiston, moottorin tai sähköauton akkuongelmat. Tulosten mukaan polttomoottoriautoissa on 17 ongelma-aluetta, kun taas sähköautoissa on vain 12 (hybrideissä on 19 ja ladattavissa hybrideissä 20), ja tästä huolimatta sähköautoissa ongelmat lisääntyvät massiivisesti 79% polttomoottoriautoihin verrattuna. Plug-in-hybridit vievät tämän askeleen pidemmälle raportoimalla 146% enemmän ongelmia. On kuitenkin sanottava, että ei-ladattavien hybridien liikkeeseenlaskuaste on 26% alhaisempi kuin polttomoottoriautojen, joten se ei ole kaikki huono automaation tulevaisuuden kannalta.

Raportissa jopa pisteytetään useita ajoneuvoja 100: sta omistajien tyytyväisyyden, ratatestien ja turvallisuustietojen perusteella, ja eri valmistajien ennustettu luotettavuus saattaa yllättää sinut, sillä vaikka Chrysler on kuollut viimeisenä pisteillä 18, Mercedes-Benz on toiseksi viimeinen niukalla pistemäärällä 23. Parhaiten arvioitu valmistaja on Lexus 79: llä, Toyota seuraa 76: lla, ja Mini on kolmas 71: llä.

Heijastavatko kokemuksenne autoista raportin havaintoja?

Tämä on mainos:
Uuden raportin mukaan sähköautot ovat huomattavasti vähemmän luotettavia kuin polttomoottoriautot


Ladataan seuraavaa sisältöä