Suomi
Gamereactor
uutiset
The Crew Motorfest

Ubisoftin mukaan Havaiji on "täydellinen paikka" The Crew Motorfest -pelin kokemiseen

Otimme yhteyttä pariin Ivory Towerin kehittäjään saadaksemme lisätietoja tulevasta kilpa-ajonimikkeestä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Myöhemmin tänä vuonna autofanaatikot suuntaavat Havaijille kokemaan seuraavan jakson Ubisoftin The Crew -sarjassa. Tämä nimike, joka tunnetaan nimellä The Crew Motorfest, näyttää sisältävän Forza Horizon -sävyjä, sillä se pyörii Motorhead-festivaalin ympärillä, ja kaikki sijoittuu avoimeen maailmaan, joka sisältää monenlaisia ​​temppuja ja herkkuja.

Minulla oli hiljattain mahdollisuus pelata The Crew Motorfestia Los Angelesissa.
Sain tuolloin myös tilaisuuden tavata muutaman Ubisoftin Ivory Tower -kehittäjän saadakseni lisätietoja kilpailukokemuksesta.

The Crew Motorfest

Haastattelun aikana, jonka voit katsoa kokonaisuudessaan alta, kysyin vanhemmalta luovalta johtajalta Stéphane Beleyltä, miksi joukkue valitsi Havaijin pelin isäntäpaikaksi.

"Valitsimme mennä Havaijille, koska se oli meille täydellinen paikka. Se on todella leikkisä temmellyskenttä, jossa voit nauttia kaikenlaisista ajoneuvoista niin helposti. Se on todella täydellinen paikka kaikille", sanoi Beley.

"Sinulla on niin monia erilaisia ​​biomeja tutkittavana ja löydettävänä. Kilpailet Honolulun kaduilla tai suuntaat seikkailemaan syvälle rehevän sademetsän läpi, tai sitten menet tulivuorelle tai rannalle. Paikkoja on todella paljon löydettävänä, mutta meille se oli täydellinen paikka alueena, jossa voit käyttää kaikkea autokulttuurin monimuotoisuutta kauniilla saarella, joka on tehty kauniilla grafiikoilla."

The Crew Motorfest julkaistaan ​​PC:lle ja Playstation- sekä Xbox-konsoleille 14. syyskuuta 2023.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä