Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

Ubisoftia pommitetaan taas

Pahoittelee pelien toimimattomuutta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoftin mukaan yhtiön uudet varmennuspalvelimet ovat jälleen joutuneet jonkinlaisen palvelunestohyökkäyksen kohteeksi. Varmennuspalvelinten ruuhkautumisen vuoksi Assassin's Creed II:n ja Silent Hunter 5:n PC-versiota ei välttämättä pääse pelaamaan.

Viimeksi varmennuspalvelimet tukkeutuivat viikonloppuna. Ongelman ounasteltiin alkujaan johtuvan tavallisesta ruuhkasta, mutta myöhemmin Ubisoft sysäsi ruuhkan hyökkäyksen syyksi.

Ubisoftin käyttämä uusi kopiosuojausmentelmä edellyttää pelaajilta jatkuvaa yhteyttä varmennuspalvelimiin. Jos palvelimiin ei saada syystä tai toisesta yhteyttä, peliä ei pysty pelaamaan. Ratkaisu on herättänyt runsaasti keskustelua kopiosuojauksen mahdollisista haitoista maksaville asiakkaille.

Assassin's Creed II
Assassin's Creed II
Assassin's Creed II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...Ladataan seuraavaa sisältöä