Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed Mirage

Ubisoft: Assassin's Creed Miragen peliaika on vastaavanlainen "kuin ensimmäiset AC-pelit"

Näyttää siltä, ​​​​että voimme odottaa 15-30 tunnin mittaista seikkailua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kolme viimeisintä Assassin's Creed -peliä ovat kaikki olleet enemmän roolipelejä kuin toimintaseikkailuja, jotka keskittyvät näkymättömissä pysymiseen, ja juuri tämä teki sarjasta kuuluisan. Assassin's Creed Miragen myötä Ubisoft ottaa askeleen taaksepäin tuodakseen takaisin lineaarisemman pelin, jota monet ihmiset ovat pyytäneet, ja samalla pienentää seikkailua jossain määrin.

Ja näyttää siltä, ​​että pelin lisäksi on muitakin asioita, jotka muistuttavat ihmisiä tämän rakastetun sarjan aikaisemmista installaatioista, sillä seikkailun pituus on myös vastaavanlaisessa muotissa klassikoiden kanssa. AMA:n jutellessa Redditissä johtaja Sarah Beaulieun kanssa, hän kysyi kuinka kauan pelin loppuun saattaminen kestää: "Peliajan suhteen olemme lähempänä ensimmäisiä AC-pelejä".

Vanhempi julkaisu kesti tavallisesti noin 15 tuntia, mikäli keskittyi vain päätarinaan, mutta ajan voi helposti kaksinkertaistaa, jos teit myös kaikki sivutehtävät.

Odotamme itse asiassa lyhyempää ja toivottavasti myös kompaktimpaa peliä (kaiken ei tarvitse olla suurinta), mutta mitä mieltä olette tästä?

HQ
Assassin's Creed Mirage

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä